Forfemina sau 4Femina

Anuleaza efectele contraceptivelor, 4Femina te scapa de kg in plus, Cine a luat Forfemina, Efecte Secundare Forfemina,Ce stim despre Forfemina?

Efecte Forfemina

Am pornit cu acest nou topic in speranta ca o parte dintre cititori vor completa ce lipseste, sperand ca printre acei care citesc sa fie si cativa care au luat acest produs Forfemina, sa ne povesteasca de efectele secundare ale acestui supliment alimentar denumit Forfemina asta daca are asa ceva, deoarece am tot cautat cat pe net, cat si in farmacii si nu am gasit nici o recomandare proasta legata de sa spunem acest topic “Efecte Forfemina”.

Acu sa dea domnul sa fie asa, si sa speram ca pana o da lumea de acest supliment alimentar sa stim si ce efecte secundare are forfemina sau forfelina cum ii mai spun cativa cautatori de pe net interesati de acest topic …Efecte Forfemina, sa-mi fie permisa modestia dragi cititori.

Sincer va spun stiu ce lucruri pozitive are acest produs si cat ne poate fi de folos, iar cand m-am gandit sa scriu despre Efecte Forfemina, m-am referit la efectele pozitive ale acestui produs si nu la efecte secundare. rodus dedicat exclusiv femeilor ce utilizează contracepția hormonală, 4femina.

Cu doar un comprimat de 4Femina pe zi îmbunătățim starea fizica a corpului astfel :

 • Extractul de Ceai Verde are efect antioxidant și diuretic, iar în combinație cu Cromul care vegheaza asupra glicemiei și elimina dorinta de dulce, ajută la menținerea greutatii corporale, contribuie la arderea grăsimilor și intensifică procesele metabolismului;
 • Extractul de Guarana crește libidoul, dand o continua stare de comort si vitalitate;
 • Extractul de Urzică este diuretic, un bun detoxifiant și combate problemele cu celulita;
 • Extractul de Anghinare stimulează celula hepatica și reduce colesterolului în sânge.
 • Pilulele contracetive nu isi pierd calitatile de protectie impotriva sarcinii nedorite;
 • poate fi luat mai mult timp;
 • nu generează efecte adverse provocate de vârstă sau alimentație;
 • administrarea acestui supliment alimentar poate fi începută în orice perioadă a menstruatiei fara nici un fel de problema;
 • Nu intra in coflict cu nici un aliment si sau  medicamnet, deci 4Femina nu are efecte secundare;
 • Mod de administrare : 1 comprimat pe zi, după administrarea pilulei contraceptive.

Iata speram noi Efecte 4 Femina sa va foloseasca si sa scapati de efectele nedorite ale folosirii indelungate ale pilulelor contraceptive si sa nu uitati sa postati comentarii referitoare la acest topic…Efecte 4Femina.

 

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

One thought on “Efecte Forfemina

 • Nico says:

  Pot lua 4femina daca nu iau anticonceptionale? Am inceput in urma cu vreo 6 luni sa iau aceste 4 femina, e drept ca nu am mai depus dar ninci nu am slabit, dar e ok ca reusesc sa ma mentin fara infometare, avand in vedere ca am 43 de ani! Nu stiu daca probelemele mele care au aparut se datoreaza sau nu 4 femina sau doar varstei, dar totusi am sa intreb daca mai sunt persoane (ca mine) si sa observe dureri la nivelul sanilor, o congestie a lor pe o durata mai lunga de timp si o scurtare a zilelor de menstruatie? Poate ca nu are nici o legatura simptomle mele cu medicamentele si nu vreau sa sperii pe nimeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *