Forfemina sau 4Femina

Anuleaza efectele contraceptivelor, 4Femina te scapa de kg in plus, Cine a luat Forfemina, Efecte Secundare Forfemina,Ce stim despre Forfemina?

Cine a luat Forfemina?

Iata ca s-a gandit in sfarsit cineva si la acele domnisoare sau doamne care vor sa scape de anticonceptionale (contraceptive) si bineinteles, de efectele secundare cauzate de aceste pastile antibebe.

Cine aluat forfemina?… greu de spus, deoarece, ca orice domnisoara care este interesata de viata, de sanatatea, cauta sa fie informata din toate punctele de vedere. Si cum acesta intrebare … Cine a luat forfemina?, ii sta pe creieras m-am gandit sa fiu eu cel care incearca sa afle pareri si indicatii despre Forfemina si nu in ultimul rand sa va ajut cu raspunsurile pe care le cautati.

Din cate stiu, este un produs nou pe piata din Romania,  despre care producatorii si comerciantii au numai cuvinte de lauda despre Forfemina, sau “forfelina” cum ii mai spun unii. Marturie stau numeroasele reclame la radio si tv despre acest nou produs Forfemina. Sa revenim la inrebarea de baza …

Cine a luat Forfemina?

Lucrez intr-o firma cu multe domnisoare si doamne care au luat si iau in continuare anticonceptionale. O parte dintre aceste tinere doamne, doresc sa renunte la contraceptive si sa se apuce de facut copii, iar impiedimentul principal este acela ca; dupa ce ai luat o perioada de cateva  luni anticonceptionale este necesar valabila o pauza de la astfel de tratamente cu anticonceptionale, ca sa scapi organismul de acei hormoni care isi fac de cap in corpul dumneavoastra.

De aceea Forfemina vine in ajutorul vostru si grabeste un pic acest proces de detoxifiere a organismului eliminand o parte din afectele secundare ale contraceptivelor. Puteti incepe tratamentul cu 4 Femina in paralel cu cel de anticonceptionale fara a exista riscul de a avea o sarcina nedorita. Deci tineti minte acest supliment alimentar bazat pe extracte de plante si cu continut de crom nu elimina efectele pilulelor contraceptive, ci doar ii diminueaza efectele secundare ale anticonceptionalelor cum ar fi : luarea in greutate si cred ca stiti foarte bine la ce ma refer.

Cine a luat Forfemina?…cateva dintre colegele mele de servici si din cate am auzit de la acestea se simt destul de confortabil si considera ca au facut o investitie buna si spera ele ca in scurt timp sa se vada si rezultatele, slabitul cu Forfemina si de ce nu o viitoare sarcina pentru tinerele doritoare sa devina mamici fara a fi nevoite sa faca o pauza imensa pentru a anula efectele pilulelor contraceptive.

Am sa fac tot posibilul sa va tin la curent cu evolutia acestor colege ale mele, cu rugamintea ca o parte dintre cititorii acestui articol printre care si unii care au luat forfemina, sa ne raspunda la intrebarea despre,… Cine a luat Forfemina?, si cum s-a simtit pe perioada tratamentului cu Forfemina si de ce nu sa isi aduca aportul printr-o parere sau opinie legata de acest topic…Cine a luat Forfemina?

Costul acestor pastilute 4Femina este in jur de 16-18 ron se gaseste si in farmacii sub denumirea CORECTA de 4Femina.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

One thought on “Cine a luat Forfemina?

  • Rosalinda says:

    Buna…eu iau 4femina de o luna jumate.
    Am slabit in jur de 3 kg si ma simt foarte bine in urma administrarii lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *